Blandat om smycken

Romantiska presenttips

Smycken har i tider varit en klassisk gåva att ge bort till någon du tycker mycket om. Ringar, halsband och armband är en symbol för romantik och därmed perfekta presenter som går i kärlekens tecken.

För att överraska lite mer kan det vara kul att lägga till något oväntat i din gåva. Blommor och smycken går hand i hand och hos Florea finns inspirerande tips som ger ett mervärde till kärleksgåvan!

Blommor och smycken

Rosor, tulpaner eller en vacker bukett av blandade blomster är ett riktigt kärleksbevis. Därför passar det utmärkt att kombinera ett fint smycke med någon form av växt eller blomma. På flo-rea.com kan du läsa mer om ett modernt koncept som går ut på att ge människor möjligheten att odla på egen hand. Det här är ett kul och engagerande upplägg som du enkelt kan ge bort i form av enkla små frön.

Det nederländska konceptet flo-rea.com erbjuder alla typer av odlingsprodukter; från blommor till chili och grönsaker. På Flo-rea.com hittar du samtliga produkter av frön som du kan ge bort tillsammans med ett vackert smycke. Alla frön kommer i stilfulla förpackningar och när du handlar online är leveransen vid dörren på några få dagar.

Kikar du under fliken ”recept” inne på sajten flo-rea.com kan du dessutom ta del av spännande tips på nyttig matlagning med olika produkter från sortimentet. Tomatsoppa, pesto och tomatpaj är några exempel på matrecept som utgår från odling med frön från flo-rea.com.

Ge bort odlingskurs

Om du har hittat en lämplig blandning av fröer att ge bort till den du tycker om kan du dessutom lägga till en odlingskurs. På flo-rea.com finns en sektion med olika råd och tips inför hemmaodling som är praktisk att utgå från. Men du hittar även spännande onlinekurser utanför den inspirerande värld flo-rea.com erbjuder.

Folkuniversitet, Studiefrämjandet och Medborgarskolan är tre fysiska säten som erbjuder diverse kurser inom odling. Dessutom finns massor av kunskap att ta del av på Youtube där det går att prenumerera på innehållet i nischade odlingskanaler.

Ett vackert och personligt halsband, en bukett med röda rosor, ett set med frön till grönsaksodling och en anmäld plats på odlingskurs – snacka om perfekt kärleksgåva!

bard