Blandat om smycken

Hår- och smyckestrender 2022

Med ett nytt år kommer det nya härliga trender att inspireras av. Nu när ett nytt år nyss har börjat har det kommit nya härliga trender inom hår och smycken. Om du har problem med håret kanske det mest är ångestframkallande att läsa om olika hårtrender. Men istället för att må dåligt över ditt hår ska du undersöka vad du kan göra för att förändra håret. Gör en PRP behandling med Nordic Hair Clinik i Stockholm om du vill ha en naturlig och enkel behandling mot håravfall och tunt hår. Livet är för kort för att gå runt och må dåligt över saker som du faktiskt kan förändra.

Hårtrenderna för året

När det gäller hårtrender 2022 är det långt hår och naturliga texturer som fortsätter att vara trendigt. Samtidigt syns mer fixade frisyrer som strama uppsättningar, flätor i olika former, mittbena och uppklippta frisyrer. Halvuppsättningar är en frisyr som är smickrande för det flesta hårtyperna och det är dessutom enkelt att fixa själv. I år ska det vara den höga varianten som sitter högt upp på huvudet. Gardinlugg och uppklippta frisyrer är också något som trendar det här året. Om du har börjat få grått hår kan du vara lugn, det är verkligen en trend nu och det syns mycket av olika silvriga svall. Om du har kort hår kan du satsa på en bob-frisyr eller en frisyr som är uppklippt i flera lager. Rosetten är en accessoar som kommer tillbaka 2022 och det är perfekt att integrera rosetten i en snygg frisyr.

Satsa på personliga smycken

Smycken är alltid fint att bära. Den här säsongen är fashionabla örhängen som är stora och långa inne. Örhängena ska helst vara rikligt dekorerade. Chokers, som var en stor trend på 90-talet, har nu fått nytt liv. Om du gillar den typen av halsband ska du satsa på en lite tjockare variant. Chunky kedjor har varit på tapeten ett tag och den typen av halsband fortsätter att vara trendiga. Du kan med fördel para ihop en tjockare kedja med läder. Det är alltid viktigt att välja smycken utifrån den personliga smaken. Det här året är dock personliga smycken väldigt trendigt. Smyckena ska uttrycka din personlighet. Det kan också vara mer konkreta smycken som exempelvis namnsmycken. Du kan också bära ditt stjärntecken eller lyckonummer.

bard