Blandat om smycken

Smycken är en viktigt detalj

Smycken och accessoarer är den lilla men ack så viktiga detaljen som kan göra stor skillnad för en outfit. Att matcha höstens trendiga damkläder med snygga smycken är perfekt för att få till en bra helhet. Bland höstens modetrender syns mycket brunt, dressade plagg, kroppsnära plagg, stickat och fransar. Det finns något för alla smaker. Att mixa och matcha olika material är något som det också syns mycket av i höst. Om du gillar färg är det här säsongen för dig. Att gå all in på diverse färgade plagg är helt rätt. Du kan glömma moderegler kring färgerna och låta kreativiteten flöda. Om du inte gillar att bära så mycket färg på dina kläder kan du satsa på accessoarer och smycken som är färgglada.

En statement ring har stor betydelse

När det kommer till smycken är det ofta de små detaljerna som gör det. Exempelvis kan en ring vara en sådan accessoar som syns direkt du kommer någon nära. Det kan vara en statement ring eller en enklare variant. Det är en liten men väldigt viktig detalj. Det finns ett flertal ringar som du kan köpa. Hitta en som passar din stil i övrigt.

Stora örhängen som blingar

I höst ligger det mycket fokus på smycken och accessoarer. Att ha mycket bling är höstens melodi. Dinglade strassörhängen som hänger ner mot axlarna, iögonfallande halsband som drar blickarna till sig och ringar är sådant som du kan välja att komplettera dina modeplagg med. Om du i övrigt har en outfit som inte gör mycket väsen av sig, är smycken och accessoarer perfekt att använda för att ge lite extra liv.

Satsa på ett iögonfallande smycke

Kedjor och pärlor går aldrig ur tiden men har fått ett riktigt uppsving i höst. Kedjor och pärlor är lätta smycken att matcha med kläder. De fungerar också till de allra flesta plagg oavsett vilken stil du har. Om du endast ska investera i ett smycke ska du köpa ett iögonfallande smycke som du kan ha över tid. Det är viktigt och upplyftande att ha något i garderoben som sticker ut och som samtidigt får dig att känna dig fantastisk. Det kan vara ett par örhängen, ett armband eller halsband.

bard