Blandat om smycken

Tillverka egna smycken

Fascineras du inte bara av smyckenas vackra utseende utan även av tillverkningen av dem? Om du känner att du skulle vilja designa egna smycken, antingen till dig själv eller för att sälja så kan du ju alltid börja med smyckestillverkning.

Kom igång med din smyckestillverkning

När du bestämt dig för att du vill börja tillverka egna smycken för försäljning, så finns det ju så klart som med allt annat lite saker att tänka på innan du börjar.

Vilken typ av smycken föredrar du själv att göra? Att hålla sig till det man tycker är kul att göra är viktigt för att inte tröttna. Vilken är din målgrupp? Är det unga tjejer i tonåren eller är det vuxna kvinnor? Det har stor betydelse eftersom det skiljer sig enormt mycket på vad de olika målgrupperna gillar. Medans vuxna kvinnor kanske föredrar smycken med juveler och mer exklusiva material så föredrar unga tjejer kanske handgjorda smycken med pärlor och läderband.

När du har bestämt vilken målgrupp du vill rikta dig till är det dags att köpa in material för att kunna ha ett lager så tillverkningen kan flyta på. Tillverka några smycken som kommer vara typiska för dina kollektioner och börja marknadsföra ditt varumärke. Internet och sociala medier är en perfekt plats för marknadsföring.

bard