Smyckenas betydelse

Ädelstenar och dess betydelse

Det finns en mängd olika sorters ädelstenar som vi bär i en mängd olika smycken som t.ex halsband, ringar och armband. Förutom ädelstenarnas vackra utseende så har varje sten sin egna egenskap och stenarna anses bidra med positiva energier.

Andekvarts

Andekvarts även kallas kaktuskvarts är en andlig sten som ökar vår medkänsla och förståelse för andra. Den sänder ut energi om att vara de vi är, att var och en av oss människor är viktiga och att vi behövs på vårt sätt, inte genom att vara någon annan utan att vara oss själva.

Granat

Den gröna granaten är en sten för dem som vågar gå mot strömmen och som vågar upptäcka nya upplevelser. Den gröna granaten ger känslan av förtröstan och hopp.

Vit Jade

Den vackra vita stenen bärs för ödmjukhet, tålamod och skönhet. Vit Jade relaterar till känslolivet och hjälper dig att minnas att du är skapad i kärlek.

Malakit

Malakiten är en balanserande och helande sten som bland annat kan användas för att bota spänningar och smärta. Den stödjer utvecklingen och förmågan att ta i tu med problem och den hjälper även personer att våga släppa taget om det förflutna och hjälper människor att våga förändras och gå vidare.

bard