Oändliga möjligheter

Ge ditt hår en extra twist

Att köpa vackra smycken till fingrarna, halsen och armarna är det många som gör, men varför inte köpa något vackert smycke till ditt hår för att liva upp frisyren ytterligare ett steg? I USA och andra länder är de betydligt bättre på att smycka håret också, medans det i Sverige nästan bara är kungligheter man ser med smycken i håret. Tiaror i all ära men så förknippas dem ju oftast med just kungligheter eller finare tillställningar som bal eller bröllop.

Men det finns så mycket mer än bara tiaror. Du kan hitta en mängd vackra diadem klädda med små stenar i strass eller pärlor till de väldigt enkla och diskreta.

Hårklämmor i alla dess färger, former och material finns det hur mycket olika som helst att hitta, det finns dem som passar bättre till fest och dem som passar bättre till vardags.

Bara fantasin sätter gränser

Varför inte satsa på små vackra flätor som du flätar in små ringar i och låter pryda håret lite diskret på olika ställen? Eller små hårnålar som du fäster i håret som är försedd med en liten pärla längst ut i toppen i stället för att bara se den tråkiga hårnålen?

När det kommer till smycken och dess bredd så är det bara fantasin och din kreativitet som sätter gränser. Låter du bara kreativiteten flöda kommer du säkert komma på en mängd olika smycken att pryda håret med. Ge dig ut och upptäck hur många olika sorters smycken det faktiskt finns och möjligheterna att utsmycka dig med dem.

bard