Oändliga möjligheter

Tatueringskonsten – en form av utsmyckning

Vem är det som avgör vad som är ett smycke och vad som inte är ett smycke? Allt du väljer att pryda din kropp med kan ses som ett sätt att smycka kroppen på och många anser även att tatueringar är en form av smycken eftersom du just utsmyckar kroppen med dem.

När du tatuerar dig har tatueringen du väljer kanske ett budskap och betyder något för dig. Kanske har du valt att smycka din kropp med en bild eller en text för att du vill påminna dig själv om en speciell händelse i ditt liv.

Du kanske vill ha en tatuering som har betydelse för dig medans någon annan vill ha tatueringar bara för att de tycker det är fint, och de flesta som har tatuerat sig säger ju att man blir beroende och därför väljer man att fortsätta smycka kroppen med tatueringar av alla möjliga texter och bilder.

I vissa fall kan man ju läsa och se bilder på män eller kvinnor som har smyckat kroppen med tatueringar från topp till tå, till och med ögonen kan man tatuera även om det anses vara riskabelt. Men vad man väljer att göra med sin kropp är upp till var och en.

bard