Blandat om smycken

Skapa din egen stil med smycken

När det gäller kläder har de flesta sin egen stil eller gillar en viss sorts design medans andra gillar något helt annat. Detsamma gäller för smycken, alla gillar olika sorters smycken och vissa gillar mer och andra gillar mindre. Kanske är du alldeles galen i smycken och klär dig i hur mycket smycken som helst. Det ska vara ringar som blingar, stora halsband och örhängen som hänger synligt och ger en smått galen outfit.

Eller så föredrar du en mer avskalad klassisk look med vackra små pärlörhängen som inte är alldeles för utmärkande och ett enkelt halvlångt matchande pärlhalsband.

Vissa vill att smyckena ska vara av äkta material som guld, silver och med diamanter, ju dyrare desto bättre och de har ett noga utvalt smyckeskrin med dyra vackra smycken som alla passar till olika tillfällen och outfits.

Själv kanske du inte bryr dig om att det behöver vara dyrt, utan ser du ett smycke du tycker är snyggt så köper du det, det är ju ett smycke så det kommer alltid komma till användning någon gång. Du kanske helt enkelt köper ett nytt smycke till varje tillfälle för att matcha till outfiten du ska bära just den dagen.

bard